Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord!

Short lease

Short lease van Bochane betekent rijden zonder langlopende verplichtingen.

  • – Niet gebonden aan een meerjarige leaseovereenkomst
  • – Een flexibele looptijd van 1 tot 24 maanden: u kunt de auto na één maand inleveren zonder dat hieraan kosten zijn verbonden.
  • – Keuze uit een ruim aanbod van jonge en compleet uitgeruste auto’s die direct beschikbaar zijn
  • – Ideaal als ‘voorloopauto’ voor een te bestellen lease auto.

Short lease, het leasen van de flexibele auto

Short lease is uitermate geschikt wanneer u niet gebonden wilt zijn aan een leaseovereenkomst van meerdere jaren. Bijvoorbeeld wanneer u een auto nodig heeft voor een medewerker met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Of voor een medewerker met een tijdelijke opdracht waarvoor een auto nodig is. Of als voorloop auto voor een te bestellen leaseauto. U kunt short lease auto’s ook inzetten als flexibele schil rond uw wagenpark.

In het maandelijkse leasetarief zijn de kosten van afschrijving en rente, wegenbelasting, reparatie en onderhoud, normale slijtage van banden, verzekering & schadereparatie, vervangend vervoer en hulpdienst opgenomen.

Voor onze dienstverlening werken wij samen met onze collega’s van onze universele autoverhuurmaatschappij  Bochane Autoverhuur. Daar vindt u alle informatie over ons short lease aanbod en kunt u direct een offerte aanvragen.

MEGANE ESTATE

  • – €599,- ex. BTW per maand
  • – op basis van 24 maanden
  • – 10.000 km. per jaar

Over de MEGANE ESTATE

De Renault MEGANE ESTATE. Deze opvallende verschijning heeft sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting. Met zijn brede keuze aan opties, nieuwe velgen en opvallende INITIALE PARIS en sportieve R.S. Line-versies is deze iconische auto perfect aan ieders wensen aan te passen.

Meer opties