Financial lease van Bochane Lease is een vorm van kredietverlening.

Financial lease van Bochane Lease is een vorm van kredietverlening. Bochane Lease draagt zorg voor financiering van de auto, maar u regelt in principe zelf alles met betrekking tot het gebruik van de auto. Uiteraard willen wij u graag adviseren rondom verzekering en beheer van de auto.

Adviseer mij over Financial Lease

Bij financial lease staat de auto op uw balans en draagt u het risico voor reparatie- & onderhoudskosten en de restwaarde na afloop van het contract. Voordeel van financial lease is dat uw financiële middelen beschikbaar blijven omdat de auto inclusief opties en accessoires gefinancierd kan worden tot 100% van de aanschafwaarde exclusief BTW. Bovendien kunt u gebruik maken van fiscale voordelen als BTW teruggaaf, fiscale afschrijving, rente-aftrek en investeringsaftrek.

In de maandelijkse termijn zijn aflossing en rente opgenomen. De hoogte van de maandtermijn is afhankelijk van het financieringsbedrag en de looptijd van de overeenkomst. Het is mogelijk om de maandtermijn te verlagen door een aanbetaling en/of een slottermijn op te nemen. Aan het einde van de looptijd van de overeenkomst wordt u door betaling van de slottermijn eigenaar van de auto.

Operational lease

Zorgeloze mobiliteit met heldere voorwaarden en hoogstaande service.

24 – 60 maanden

Operational lease

Short lease

Leasen voor een flexibele periode zonder langlopende verplichtingen.

1 – 24 maanden

Zakelijk short lease

Auto huren

Heeft u tijdelijk een (andere) auto nodig? Dan is huren bij Bochane Rent de beste oplossing.

1 – 30 dagen

Auto verhuur

Bochane. Als je vooruit wil.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!