Werken bij Bochane

Net als ieder ander mens, voorwerp of bedrijf heeft Bochane een eigen karakter, een persoonlijkheid. Met unieke eigenschappen en waarden. De positionering, uitgeschreven in een definitie, geeft de merkbelofte van Bochane weer. De vraag die we bij alles stellen is namelijk:

Hoe kan ik mezelf vandaag overtreffen?

Bochane wil zichzelf elke dag overtreffen om vooruit te gaan. Zo positioneert Bochane zich in de markt. Onze pay-off is de leidraad voor de waarden en tone of voice van Bochane.

Bochane. Als je vooruit wil.

De woorden Als je vooruit wil samen vormen het DNA van Bochane. Echter, achter elk woord afzonderlijk schuilt ook een uitleg die inzicht geeft in hetgeen wat Bochane wil communiceren.

Binnen Bochane willen wij onze klanten zo goed mogelijk helpen. Met het woord ‘als’ stellen we onze klant eigenlijk de vraag: wil jij vooruit? Dan ben je bij Bochane aan het juiste adres.

Bochane belooft om jou vooruit te helpen – zowel klanten als medewerkers. We willen elkaar door en door kennen. We bouwen dus een relatie met je op, deze band voelt als een vriendschap. Hierin spreken we elkaar aan met jou, je en jouw. Dit is de manier waarop wij al onze relaties benaderen.

Samen gaan we vooruit. Wij zijn graag de drijvende kracht achter onze relaties. We willen niet dat ze stilstaan, dus zijn wij diegene die ze een duwtje in de goede richting geven om vooruit te komen. Met Bochane ga je zowel letterlijk als figuurlijk vooruit.

Een wil is iets waar je naar verlangt, wat je ambieert en naar streeft. Wil heeft te maken met vasthoudendheid, niet los willen laten en verder gaan dan je tot nu toe hebt gedaan. Een wil is een tussenfase die leidt naar het eindpunt, het hoogst haalbare, hetgeen waar je naar streefde. Waar een wil is, is een weg en die weg is vaak de moeite waard.

Wij zijn een groot fan “The Golden Circle”, het model van Simon Sinek. Onze missie en visie is op basis van dit model vormgegeven.

WAAROM?

Wij vinden dat we iedere dag de strijd met onszelf moeten aangaan om onszelf telkens te overtreffen.

HOW?

Door mensen vrijheid te geven om te kunnen gaan en staan waar ze willen.

WHAT?

Wij leveren mobiliteitsdiensten.

Meer informatie over werken bij Bochane

Contactgegevens

De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal
0850 – 48 04 03
info@bochanelease.nl

Bel ons

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!