Private leasen bij Bochane

Heeft u een auto nodig voor een aantal jaar, maar wilt u niet direct een auto kopen? Wat dacht u van private leasen? U leaset een auto tegen zeer gunstige voorwaarden en rijdt altijd in de meest representatieve auto’s. Een auto leasen bij Bochane heeft diverse voordelen.

Voordelen private leasen

Een auto leasen brengt diverse voordelen met zich mee. Van een vast bedrag per maand betalen en zelf de looptijd van uw leasecontract kiezen tot aan een nieuwe, presentabele auto en een allrisk verzekering. Ook bieden wij een haal-en-brengservice tegen een goedkoper tarief.

Ook heeft u geen gezeur met onderhoud. De kosten hiervoor zijn namelijk in de prijs opgenomen. Hierdoor weet u precies wat u van tevoren precies aan de auto kwijt bent. Dit geeft u zeker- en duidelijkheid en zorgt ervoor dat u met een gerust hart de weg op kunt. Bij Bochane heeft u ook nog eens de keuze uit een groot aantal accessoires om het rijden nog leuker te maken. Daarnaast bent u te allen tijde allrisk verzekerd als u bij Bochane een auto leaset. Wij zorgen ervoor dat u vaak diezelfde dag nog op pad kunt.

Maandelijkse leasetarief

In het maandelijkse leasetarief zijn de kosten van afschrijving en rente, wegenbelasting, reparatie en onderhoud, normale slijtage van banden, verzekering & schadereparatie, vervangend vervoer en hulpdienst opgenomen. Wij bieden u altijd de beste prijs waardoor u het hoogste rendement behaalt. 

Groot aantal leaseauto’s

Bij Bochane hebben we een uitgebreid assortiment met leaseauto’s beschikbaar. U leaset bij ons bijvoorbeeld een Renault Megane, Nissan LEAF of Volkswagen Golf tegen een vaste lage prijs.

Kia NIRO

€ 537,00 / maand
Nu aanvragen
Actie

Volkswagen ID.3

€ 482,00 / maand
Nu aanvragen
Actie

Polestar 2

€ 711,00 / maand
Nu aanvragen
Actie

Ford Focus Wagon Trend Edition Business

€ 365,00 / maand
Nu aanvragen
Actie
Audi e-tron

Audi E-tron

€ 786,00 / maand
Nu aanvragen
Actie

Hyundai KONA

€ 559,00 / maand
Nu aanvragen
Actie
Bekijk alle autos

Keurmerk Private lease

Een Private Lease contract via Bochane Lease voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Dankzij het keurmerk weet u bij welke partij u veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Wij maken graag heldere afspraken. Zodat u precies weet waar u aan toe bent. Het keurmerk geeft dit weer. Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is dat u als consument tevreden bent. Samen zorgen we ervoor dat u veilig, verantwoord én vertrouwd kunt rijden in uw private leaseauto.

COVID-19 maatregelen

Uw gezondheid en die van onze medewerkers hebben onze primaire focus. Bekijk de veelgestelde vragen.