Bent u al bekend met de voordelen van financial lease? Dit is een van de zakelijke vormen op het gebied van lease waar u uit kunt kiezen bij Bochane Lease. Geen onverwachtse kosten en een maandelijks vast bedrag: dat is wat u van ons kunt verwachten. Wat de voordelen nog meer zijn lichten wij graag verder voor u toe.

De twee grootste voordelen op het gebied van financial lease

Financial lease is een vorm van kredietverlening en is een van de vormen die wij aanbieden. Daarnaast dragen wij zorg voor de financiering met de auto en adviseren wij op het gebied van verzekering en beheer van uw auto. De grootste voordelen waar u bij financial lease van profiteert, zijn:

  • Uw financiële middelen blijven beschikbaar
  • Maak gebruik van fiscale voordelen, zoals btw teruggaaf, fiscale afschrijving en renteaftrek

Wat ben ik maandelijks kwijt met financial lease?

Natuurlijk wilt u graag weten wat u maandelijks precies kwijt bent. De hoogte van uw maandtermijn is afhankelijk van de looptijd van de overeenkomst en het financieringsbedrag. Onze medewerkers bespreken graag het tarief met u bij een van onze vestigingen. U bereikt ons door te bellen naar 0850 48 04 03. Profiteert u binnenkort ook van de vele voordelen die financial lease u te bieden hebben?


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!