Elektrische auto leasen

Rijden in een elektrische auto wordt steeds populairder. Vandaag de dag komen er dan ook meer oplaadpalen bij om deze innovatieve auto’s de power te geven die ze nodig hebben. Het rijden in een elektrische auto levert u veel voordelen op. Eén van de meest genoemde voordelen is dat het milieu ontlast wordt. Een elektrische auto stoot namelijk geen CO2 uit en rijdt dus schoner dan een ‘gewone’ auto. Als u niet meteen tot aanschaf wilt overgaan, kunt u bij Bochane ook een elektrische auto leasen. Snel, gemakkelijk én milieuvriendelijk.

Voordelen elektrisch leasen

Ons transport veroorzaakt een groot deel van de CO2-uitstoot. Het kabinet wil daarom het rijden van een elektrische auto stimuleren. Het rijden van een elektrische auto brengt dan ook diverse voordelen met zich mee. 

  • Voor een elektrische auto betaalt u, als u uw zakelijke auto ook privé rijdt, een bijtelling van 8%. Dit is minder dan wanneer u een niet-elektrische auto rijdt;
  • U betaalt over een elektrische auto geen BPM. Het kabinet heeft elektrische auto’s vrijgesteld van BPM;
  • Elektrische auto’s zijn vrijgesteld van Motorrijtuigenbelasting;
  • U heeft een besparing van tankkosten;
  • U krijgt bij Bochane altijd een representatieve auto mee.

Nog meer voordelen elektrische auto leasen

Verken de Nederlandse wegen met een elektrische auto. Met een elektrische auto van Bochane geniet u van zorgeloze reizen. Bij ons kunt u als bedrijf tegen scherpe tarieven een representatieve elektrische auto leasen. Is de accu bijna leeg? In heel Nederland vindt u diverse snellaadpunten waar u de elektrische auto in ongeveer een half uur kunt bijladen.

COVID-19 maatregelen

Uw gezondheid en die van onze medewerkers hebben onze primaire focus. Bekijk de veelgestelde vragen.