Kan ik een proefrit maken met een vergelijkbaar model? 
Ja, dit is mogelijk. Bochane Lease helpt u graag verder.

Welke opties zijn beschikbaar op private lease modellen? 
De beschikbare opties verschillen per model en uitvoering. Neem dan contact op met Bochane lease en wij helpen u graag verder met een offerte op maat.

In welke kleuren zijn de private lease modellen beschikbaar? 
Wij bestellen de auto van uw keuze bij een vestiging van uw keuze bij Bochane Groep. Uw dealer helpt u dan ook graag met uw keuze en kan u adviseren welke combinaties op korte termijn beschikbaar zijn.

Op welke naam wordt het kenteken geregistreerd? 
Het kenteken wordt middels RTL-registratie op uw persoonlijke gegevens geregistreerd (indien u als contractant vermeld staat). Hiervoor hebben wij een kopie van uw geldige Nederlands rijbewijs nodig. Iedereen dient voorzichtig om te gaan met zijn of haar identiteit. Wij willen u er graag op wijzen dat het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een app heeft ontwikkeld om een veilige kopie van uw identiteitsbewijs te maken. Download de app “KopieID” in de App Store, Play Store of de Windows Phone Store. Let op dat u alleen uw BSN-nummer verwijdert. Uw rijbewijsnummer dient zichtbaar te blijven.

Is het mogelijk mijn huidige auto in te ruilen? 
Een vestiging van Bochane Groep gaat graag met u in gesprek over de inruilmogelijkheden van uw huidige auto.

Kan ik opties of accessoires toevoegen? 
Ja, dat kan bij Bochane Lease. Een vestiging van de Bochane Groep adviseert u graag over alle mogelijkheden op het gebied van opties en accessoires.

Is Private Lease ook mogelijk voor bedrijven? 
Bochane Lease biedt Private Lease contracten aan voor particulieren. Zoekt u een oplossing voor uw medewerkers of uw bedrijf? Neemt dan contact op met Bochane Lease.

Ik heb nog niets vernomen, maar ik heb wel alle documenten opgestuurd ter beoordeling van mijn aanvraag. Kan ik met iemand in contact komen of de huidige status? 

Heeft u vragen over de status van uw beoordeling dan kunt u contact opnemen met Bochane Lease via telefoonnummer 0850 – 48 04 03 of per e-mail info@bochanelease.nl. Bochane Lease is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur.

Zit ik meteen vast aan het leasecontract na ondertekening? 
Nee, op het moment dat u de leaseovereenkomst tekent heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Na het verstrijken van deze bedenktijd, bestelt Bochane Lease uw nieuwe auto bij de vestiging van Bochane Groep.

Hoeveel tijd zit er tussen de bestelling en aflevering van de auto? 
Na goedkeuring van uw aanvraag en het verstrijken van de wettelijke bedenktermijn, bestelt Bochane Lease uw nieuwe auto bij de vestiging van de Bochane Groep. Uw dealer informeert u graag over levertijden en maakt met u een afspraak voor aflevering van uw nieuwe auto.

Wat als ik snel over mijn nieuwe auto wil beschikken? 
Er kunnen natuurlijk altijd redenen zijn waarom u uw nieuwe auto op korte termijn nodig hebt. Mocht u zeker weten dat u geen 14 dagen bedenktijd voor nodig hebt, dan kunt u een aanvullende verklaring ondertekenen bij Bochane Lease.

Waar kan ik de auto ophalen? 
Bochane Lease bestelt uw nieuwe auto bij de vestiging van Bochane Groep. Uw dealer zal met u een geschikt moment plannen voor de aflevering van uw nieuwe auto.

Hoe vraag ik een parkeervergunning aan voor mijn Private Lease auto? 
U kunt contact opnemen met Bochane Lease via telefoonnummer 0850 – 48 04 03 of per e-mail info@bochanelease.nl. Wij helpen u graag verder met een machtiging. Met deze machtiging kunt u zelf een parkeervergunning aanvragen in uw gemeente.