Wilt u tijdelijk een auto huren, bijvoorbeeld voor 1 maand? Maak dan gebruik van Private Shortleasen of huur een auto van Bochane Lease. U rijdt zonder zorgen en voor de scherpste tarieven een kwalitatief goede auto. Zit u lange tijd zonder auto omdat deze naar de garage is of heeft u voor een bepaalde periode een extra auto nodig? Dan is dit de perfecte oplossing.

Gaat u tijdelijk een auto huren of kiest u voor shortleasen?

Als u voor een korte tijd een auto nodig heeft, kunt u ervoor kiezen om tijdelijk een auto te huren of een auto te shortleasen. Private Shortleasen is mogelijk vanaf minimaal 30 dagen. Hier bent u niet gebonden aan een meerjarige leaseovereenkomst. Na 1 maand huren kunt u uw auto inleveren zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Heeft u minder dan 30 dagen de auto nodig? Dan is huren een betere oplossing. Vraag onze medewerkers welke optie het best bij u past.

Ontdek de voordelen als u tijdelijk een auto gaat huren

Heeft u morgen al een auto nodig? Bij Bochane Lease regelen we dat zo voor u. Door een auto tijdelijk te huren bent u altijd verzekerd van een jonge en representatieve wagen. Een allriskverzekering is er altijd bij inbegrepen en met het huren van een auto gaat u 1 maand onbezorgd de weg op. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de auto op te halen en in te leveren bij diverse vestigingen door heel Nederland.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om voor 1 maand een auto te huren? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Maak een afspraak in een van onze vestigingen of bel ons direct op het telefoonnummer 0850 – 48 04 03

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!