Skoda leasen

De auto’s van ŠKODA hebben door de jaren heen veel veranderingen doorgemaakt, waardoor het bedrijf door de jaren heen flink gegroeid is. De verkoop van SKODA nam afgelopen jaren ook toe. De bekendste auto’s van het merk zijn Škoda Octavia en Superb en de nieuwste SUV’s van het merk, de Kodiaq en Karoq. Bij Bochane heeft u ook de mogelijkheid om een Skoda te rijden.

Dus wilt u rondrijden in een betrouwbare, nette auto? Bekijk dan ons Skoda leaseaanbod. We hebben een groot aantal Skoda’s in ons wagenpark waar u uit kunt kiezen.

Voordelen Skoda leasen

Bent u op zoek naar een auto waarmee u een aantal jaar vooruit kan, zonder dat u meteen een flink bedrag hoeft neer te leggen om er een aan te schaffen? Dan bent u bij Bochane aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk zowel zakelijk als particulier een auto leasen tegen een voordelige prijs. Op het moment dat u kiest om te leasen, wilt u natuurlijk wel een betrouwbare en representatieve Skoda. Bochane geeft u die garantie. Leasen bij Bochane brengt nog meer voordelen met zich mee:

  • Welke Skoda u ook kiest, deze komt altijd met een allriskverzekering;
  • U heeft keuze uit een groot aantal accessoires passend bij de Skoda die u kiest;
  • U kunt gebruik maken van onze haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief;
  • Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur nog de weg op kunt met uw Skoda.

Vind dé Skoda die bij u past

Als u een auto leaset, wilt u natuurlijk wel een auto die bij u past. Daar helpen wij u graag bij. Bij Bochane heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aantal Skoda’s zoals de Skoda Octavia of Superb. Welke auto u ook kiest – handgeschakeld of automaat – met een Skoda gaat u altijd verantwoord de weg op. Het enige wat u hoeft te doen is uw Skoda te kiezen. Wij zorgen ervoor dat u binnen een dag ‘on the road’ bent.

Skoda rijden? Bekijk ons aanbod

Bij Bochane helpen wij u graag. Wilt u graag een Skoda rijden? Bekijk dan ons aanbod van zakelijke leaseauto´s.

COVID-19 maatregelen

Uw gezondheid en die van onze medewerkers hebben onze primaire focus. Bekijk de veelgestelde vragen.