Shortlease op zakelijk gebied laat u natuurlijk over aan de specialisten van Bochane Lease. U bent niet gebonden aan een meerjarige leaseovereenkomst, u profiteert van een flexibele looptijd en kiest uit een ruim aanbod van jonge auto’s. Bekijk onze modellen online en vraag eenvoudig en snel een offerte aan.

1 tot 24 maanden shortlease op zakelijk gebied

Shortlease zeg het al: uw auto kunt u leasen voor korte termijn en na één maand inleveren zonder dat hieraan kosten zijn verbonden. Dit maakt het contract een ideale uitkomst als u bijvoorbeeld een auto nodig heeft voor een medewerker met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Of wellicht heeft u een medeweker in dienst waarvoor een auto nodig is voor een tijdelijk project.

Wat zit in het maandelijks tarief inbegrepen?

Als zakelijk klant profiteert u bij shortlease van een scherp maandelijks tarief, maar wat is hier nu precies bij inbegrepen? Meer dan u zo snel zou denken. De kosten van afschrijving & rente, normale slijtage van banden, reparatie & onderhoud, wegenbelasting, vervangend vervoer, hulpdienst en verzekering & schadereparatie zijn hierbij opgenomen.

Bekijk onze shortlease modellen online en vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de modellen waar u op dit moment uit kunt kiezen? Bekijk deze alvast online of bij een van onze vestigingen en vraag gemakkelijk een offerte aan. Ook telefonisch staan wij u graag te woord. Hiervoor belt u naar 0850 48 04 03. Kiest u als zakelijk klant binnenkort voor shortlease?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!