Een shortlease in de buurt van Utrecht is perfect als u een voor een korte periode een auto tot uw beschikking wilt hebben. Handig als uw huidige auto een aantal weken naar de garage is en u dagelijks naar uw werk met de auto moet. De looptijd van het contract is flexibel en u leaset bij ons al een auto vanaf 1 maand.

Een shortlease in de buurt van Utrecht: flexibiliteit en bespaar op de kosten

Door de minimale looptijd van 1 maand en een variabele opzegging bent u erg flexibel als u kiest voor shortlease via Bochane Lease nabij Utrecht. Doordat u uw auto alleen leaset in de maanden dat u het nodig heeft, bespaart u op hoge kosten door stilstand van auto’s.

Met oog op het milieu

Het milieu en duurzaamheid is voor ons een erg belangrijk uitgangspunt. Daarom vindt u bij ons veel auto’s met een lage CO2-uitstoot, zo belasten we het milieu minimaal. Echter, het welzijn van de medewerkers en actief sponsorbeleid worden ook meegenomen in onze omgang met duurzaamheid. Daarom zijn we beloond met het certificaat Erkend Duurzaam Plus. Maakt u gebruik van shortlease via Bochane Lease? Dan gaat u voor duurzaam.

Neem contact om en geef uw wensen door

Heeft u specifieke wensen voor bijvoorbeeld de auto die u wilt leasen? Of wilt u tijdens uw shortlease gebruikmaken van extra accessoires in de auto bij een vestiging nabij Utrecht? Neem contact met ons op door te bellen naar 0850 – 48 04 03. Wij staan u graag te woord. Via dit telefoonnummer kunt u ook een afspraak maken voor eventueel persoonlijk advies.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!