Met shortlease kunt u als particulier een contract van minimaal 1 maand afsluiten. Dit is ideaal als u voor een korte periode een auto nodig heeft. Misschien moet uw huidige auto een aantal weken naar de garage of heeft u tijdelijk een extra auto nodig voor uw gezin. Wij verzorgen graag tijdelijk een leaseauto die volledig aan uw wensen voldoet.

Shortlease particulier: 1 maand profiteren van vele voordelen

Voor een particulier bieden we de mogelijkheid om een shortlease contract af te sluiten vanaf 1 maand. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo profiteert u van de flexibiliteit van een huurcontract maar voor de scherpe tarieven van een leasecontract. U krijgt bij ons altijd een luxe en jonge auto waarmee u veilig en representatief de weg op kunt én u maakt gebruik van de haal- en brengservice bij Bochane Lease.

Veilig en verantwoord de weg op met het Keurmerk Private Lease

Bochane Lease beschikt over het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat u zeker weet dat u met ons leasecontract en onze auto’s veilig en verantwoord de weg op gaat. Dit keurmerk laat zien dat wij eerlijke voorwaarden hanteren, een compleet product bieden en wordt u beschermd tegen hoge financiële lasten. Daarnaast heeft u 14 dagen bedenktijd nadat u een contract tekent.

Bespreek uw wensen tijdens een afspraak

Heeft u als particulier bepaalde wensen voor uw auto tijdens de shortlease van 1 maand? Gaat uw voorkeur uit naar een bepaald merk of kleur? Laat het ons weten. Geef uw wensen door en laat u adviseren door een van onze medewerkers. U maakt eenvoudig een afspraak in de vestiging door te bellen naar 0850 – 48 04 03.


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!