Bij Bochane Lease sluit u eenvoudig een Private Lease contract af die maandelijks opzegbaar is. Als u kiest voor Shortlease rijdt u voordelig voor een korte tijd een auto. Heeft u onlangs een nieuwe auto besteld en moet u nog wachten tot deze geleverd wordt? Of is er een andere reden dat u voor een flexibele tijd een auto nodig heeft? Dan is shortleasen de perfecte oplossing voor uw situatie.

Flexibele looptijd van een Private Lease die maandelijks opzegbaar is

Als u kiest voor een Private Lease die maandelijks opzegbaar is, profiteert u van een flexibele looptijd. Dit betekent dat de looptijd kan variëren van 1 tot 12 maanden. Elke maand heeft u de mogelijkheid om het contract maandelijks op te zeggen zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Zo beschikt u alleen over een auto wanneer u deze echt nodig heeft en bespaart u kosten.

Kies uit een uitgebreid aanbod auto’s

U kiest uit een uitgebreid aanbod jonge en compleet uitgeruste auto’s. De auto van uw wensen is direct voor u beschikbaar. Geef uw wensen door en wij zorgen ervoor dat u voor een flexibele periode veilig, verantwoord en representatief de weg op kunt.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer informatie over een Shotlease die maandelijks opzegbaar is? Wij voorzien u graag van de nodige informatie. Neem contact met ons op en bel naar 0850 – 48 04 03. Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken en wij zien u graag terug in de vestiging.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!