Renault leasen

Met Bochane rijdt u een gloednieuwe Renault voor een vast bedrag per maand. Dus heeft u net als Renault ook een ‘Passion for Life’? Dan is Renault het aangewezen automerk voor u. De passie voor het leven komt terug in alle auto’s van dit vooruitstrevende merk. Alle auto’s hebben een innovatief rijhulp- en  uitstekend veiligheidssysteem die het leven gemakkelijk maakt.

Dus wilt u rondrijden in een betrouwbare, nette auto? Bekijk dan ons Renault leaseaanbod. We hebben een groot aantal Renault’s in ons wagenpark waar u uit kunt kiezen.

Voordelen Renault leasen

Bent u op zoek naar een auto waarmee u een aantal jaar vooruit kan, zonder dat u meteen een flink bedrag hoeft neer te leggen om er een aan te schaffen? Dan bent u bij Bochane aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk zowel zakelijk als particulier een auto leasen tegen een voordelige prijs. Op het moment dat u kiest om te leasen, wilt u natuurlijk wel een betrouwbare en representatieve Renault. Bochane geeft u die garantie. Leasen bij Bochane brengt nog meer voordelen met zich mee:

  • Welke Renault u ook kiest, deze komt altijd met een allriskverzekering;
  • U heeft keuze uit een groot aantal accessoires passend bij de Renault die u kiest;
  • U kunt gebruik maken van onze haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief;
  • Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur nog de weg op kunt met uw Renault.

Vind dé Renault die bij u past

Als u voor een Renault gaat, dan wilt u natuurlijk wel een auto die bij u past. Bij Bochane heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aantal Renaults zoals de Renault Megane, Renault Clio of Renault Trafic. Welke auto u ook kiest, met onze auto’s gaat u altijd verantwoord de weg op.

Het enige wat u hoeft te doen is uw Renault te kiezen. Wij zorgen ervoor dat u binnen een dag ‘on the road’ bent.

Renault rijden? Bekijk ons aanbod

Wilt u graag een Renault rijden? Bij Bochane hebben we een breed assortiment aan zakelijke leaseauto’s. Bekijk ze snel.

Renault Captur

COVID-19 maatregelen

Uw gezondheid en die van onze medewerkers hebben onze primaire focus. Bekijk de veelgestelde vragen.