Een contract afsluiten voor een Private Lease en direct in de leaseauto rijden? Dit is mogelijk bij Bochane Lease. U heeft normaal gesproken een bedenktijd van 14 dagen. Wij begrijpen als u snel een auto nodig heeft en geen gebruik wilt maken van de bedenktijd. Vul eenvoudig een aanvullende verklaring in en rijd meteen met uw nieuwe leaseauto de weg op.

Private Lease: veilig en verantwoord direct rijden

Met een contract voor Private Lease kunt u direct, veilig en verantwoord rijden. Met het Keurmerk Private Lease zorgen wij ervoor dat u profiteert van eerlijke voorwaarden, bescherming tegen te hoge financiële lasten en bieden wij zekerheid bij klachten.

Een leasecontract inclusief een aantal voordelen

Als u bij ons een leasecontract afsluit weet u zeker dat het onderhoud van de auto hierbij inbegrepen zit. Ook reparatie, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting vindt u terug in het leasecontract van Bochane Lease. Zo weet u zeker dat u een betrouwbaar Private Lease contract afsluit.

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Private Lease, waarbij u direct in uw leaseauto van bijvoorbeeld Renault, Nissan of Dacia rijdt? Of wilt u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor particulieren bespreken? In beide gevallen vult u het contactformulier in of bereikt u ons telefonisch op 0850 – 48 04 03

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!