Overweegt u om te kiezen voor Private Lease bij een professioneel bedrijf in de buurt van Den Bosch? Bekijk eens de mogelijkheden van Bochane Lease. Wij hebben een uitgebreid aanbod met diverse modellen en uitvoeringen die u voor een bepaalde tijd kunt leasen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan om deze te realiseren.

Private Lease nabij Den Bosch die voorzien is van een keurmerk

Met een leasecontract gaat u altijd veilig en verantwoord de weg op. Dit komt doordat wij beschikken over het Keurmerk Private Lease. Er worden heldere afspraken met u gemaakt, zodat u precies weet waar u aan toe bent. In een leaseauto van Renault, Nissan of Dacia van Bochane Lease rijdt u zeker vertrouwd.

Voeg opties en accessoires toe aan uw leaseauto

Heeft u bepaalde wensen voor uw leaseauto? Wilt u een bepaalde optie of accessoire toevoegen? Dit is mogelijk bij Bochane Lease. Een van de vestigingen in de buurt van Den Bosch adviseert u naast de Private Lease graag over wat mogelijk is op het gebied van accessoires en extra opties.

Haal uw auto op bij de dichtstbijzijnde vestiging

Nadat u het contract voor uw Private Lease nabij Den Bosch heeft getekend, heeft u 14 dagen bedenktermijn. Vervolgens bestellen wij uw nieuwe auto bij een vestiging van Bochane Groep. U wordt geïnformeerd over de levertijden en u maakt eenvoudig een afspraak voor de aflevering van uw leaseauto in de dichtstbijzijnde vestiging. Meer informatie? Bel ons op 0850 – 48 04 03.


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!