Voor de Private Lease van een auto gaat u naar Bochane Lease in Veenendaal, een uurtje van Amsterdam. U kiest bij ons uit verschillende modellen. U mag zelfs van tevoren een proefrit met een vergelijkbaar model maken zodat u zeker weet dat de auto perfect aansluit bij uw wensen. Wij doen er alles aan om uw mobiliteitsbehoefte te realiseren.

Private Lease nabij Amsterdam: veilig en verantwoord een auto leasen

Als u kiest voor Bochane Lease in de buurt van Amsterdam, weet u zeker dat u veilig en verantwoord gebruikmaakt van Private Lease. Wij beschikken over het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat u profiteert van eerlijke voorwaarden, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Inruilmogelijkheden voor uw huidige auto

Bent u particulier en beschikt u over een auto, maar overweegt u om een auto te leasen? Dan is het bij ons ook mogelijk om uw huidige auto in te ruilen. Wij gaan graag met u in gesprek en bespreken met u de mogelijkheden.

Maak direct gebruik van Private Lease in de buurt van Amsterdam

Nadat u een leaseovereenkomst tekent, heeft u nog 14 dagen bedenktijd. Heeft u op korte termijn een auto nodig en heeft u geen 14 dagen nodig om te beslissen? Dan is het ook mogelijk om een aanvullende verklaring te ondertekenen. Geïnteresseerd? Maak een afspraak in onze vestiging door te bellen naar 0850 – 48 04 03.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!