Wilt u gebruikmaken van Private Lease met een 2e hands auto? Bekijk eens de mogelijkheden van Bochane Lease. Wij hebben een uitgebreid aanbod met diverse modellen en uitvoeringen van merken als Renault, Nissan en Dacia. Daarnaast profiteert u van een gunstig leasecontract met de scherpste tarieven en heldere voorwaarden.

Private Lease: maak een proefrit met een 2e hands auto

U overweegt om gebruik te maken van Private Lease met een 2e hands auto. Wilt u van tevoren zeker weten dat de auto bij uw past? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om een proefrit te maken. Zo bent u zeker van uw keuze en geniet u een lange tijd van het leasevoertuig.

Heeft u direct een leaseauto nodig?

Normaal gesproken heeft u 14 dagen bedenktijd na het tekenen van het leasecontract. Als u op korte termijn de auto nodig heeft, helpen wij u graag verder. Weet u zeker dat u geen bedenktijd nodig heeft? Teken een aanvullende verklaring en u maakt direct gebruik van Private Lease met uw 2e hands auto.

Maak een afspraak met een van onze medewerkers

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wenst u meer informatie over een leasecontract met een 2e hands auto via Bochane Lease? Maak dan een afspraak een van de medewerkers de vestiging. Zij helpen u graag verder. Bel ons op 0850 – 48 04 03 of vul het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!