Een contract voor een Private Lease van 12 maanden via Bochane Lease voldoet aan alle eisen die zijn opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Zo weet u zeker dat u met een leaseauto van ons veilig de weg op gaat. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en horen uw wensen aan. Zo bent u altijd tevreden met uw leaseauto.

Private Lease van 24 maanden met scherpe tarieven en heldere voorwaarden

U wilt gebruikmaken van Private Lease via Bochane Lease. Dan profiteert u van de scherpste tarieven. Daarnaast vinden wij het belangrijk om duidelijk te communiceren. U wordt voorzien van heldere voorwaarden. Zo heeft u 14 dagen bedenktijd nadat u uw contract heeft getekend. Bij de maandelijkse leaseprijs zitten een aantal componenten inbegrepen:

  • Houderschapsbelasting
  • Reparaties, onderhoud en zomerbanden
  • Schadeherstel en glasreparatie
  • Allrisk verzekering met een eigen bijdrage op Casco van €450,-
  • Pechhulp Europa
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Btw

Dit zijn een aantal voorwaarden die u bij ons krijgt bij een Private Lease van 24 maanden of langer. De rest van de voorwaarden bekijkt u eenvoudig op de website. Zo wordt u bijvoorbeeld na pech met uw auto binnen 24 uur voorzien van vervangend vervoer.

Kies uit een ruim aanbod auto’s

Wij zijn een erkende merkdealer. Hierdoor kiest u uit een uitgebreid aanbod auto’s voor uw Private Lease van 12 maanden. Zo beschikken we over merken als Renault, Nissan en Dacia. Laat ons weten naar welk model of welke uitvoering uw voorkeur naar uitgaat en wij realiseren de wensen voor uw leaseauto.

Laat u adviseren in een persoonlijk gesprek

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een Private Lease van 12 maanden? Maak dan een afspraak en laat u adviseren in een persoonlijk gesprek. Vul het contactformulier in of bel ons op het telefoonnummer 0850 – 48 04 03. Wij horen graag van u.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!