Renault ZOE

Vanaf € 409,-

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe ZOE heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. Want u laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Bent u klaar voor deze nieuwe en fantastische rij-ervaring?
Wanneer u kiest voor Private Lease stapt u direct en zorgeloos in deze 100% elektrische auto. Met Private Lease hoeft u alleen nog de auto op te laden en te wassen. De Renault ZOE rijdt u nu bij Bochane Lease al vanaf € 409,- per maand.

ZOER11052kWh 80kW (108pk)AutomaatLIFEvanaf€ 409,-

De vanaf prijzen zijn op basis van 60 maanden/5.000km per jaar en inclusief BTW. Bij overschrijding van het aantal contractkilometers is een meerprijs van circa €0,09 per kilometer van toepassing. 

U kunt als particuliere klant aanspraak maken op de overheidssubsidie voor elektrische personenauto’s. Dit geldt ook wanneer u de Renault ZOE least bij Bochane Lease. De overheidssubsidie staat los van het maandbedrag. Het budget is beperkt voor 2020 en 2021, raadpleeg rvo.nl voor de overheid gestelde voorwaarden aan deze regeling. U bent zelf verantwoordelijk voor de aanvraag en er kunnen geen rechten worden ontleend ten aanzien van Bochane Lease.

Offerte aanvragen

Actie Renault ZOE