Over Bochane Lease

Bochane Lease is een middelgrote universele leasemaatschapppij.

Operational lease, financial lease, private lease, short lease, dagverhuur; wij hebben een passende oplossing voor elke mobiliteitsbehoefte. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten en voor alle merken personen- en bestelauto’s. Wij bieden zorgeloze mobiliteit van 1 dag tot 60 maanden. Met een compleet aanbod van diensten tegen scherpe tarieven en met heldere voorwaarden.

Bochane Lease is onderdeel van Bochane Groep. Bochane Groep vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia en Nissan. Daarnaast is Bochane Groep actief op het gebied van schadeherstel, autoleasing en autoverhuur. Bochane staat voor zorgeloze mobiliteit en is een duurzame partner voor haar klanten door het aanbieden van een pallet van mobiliteitsoplossingen op basis van one-stop-shopping. Hier vindt u meer informatie over Bochane Groep.

Voor de back-office activiteiten – contractbeheer, technisch beheer, facturatie en financiële administratie – werken wij samen met Care4Lease, een onafhankelijke organisatie die het totale beheer van leasevloten uitvoert voor leasemaatschappijen. De ervaren medewerkers van Care4Lease garanderen een efficiënte en klantvriendelijke uitvoering van de beheersactiviteiten.

Veel gestelde vragen

Vind antwoord op de meest gestelde vragen.

Bekijk hier

Team Bochane Lease

Maak kennis met de professionals van Bochane Lease.

Team Bochane Lease

Bochane. Als je vooruit wil.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!