Nissan leasen

Besteedt u liever uw autokosten uit en vindt u gebruik belangrijker dan dat u daadwerkelijk een auto bezit? Dan is het leasen van een Nissan wat voor u. Nissan staat voor karakteristiek, comfort en stijlvol en biedt volop rijgemak. Een Nissan leasen betekent dus dat u altijd in een eigentijdse wagen rijdt die zeer comfortabel is.

Dus wilt u zorgeloos de weg op en bent u op zoek naar een auto die van alle gemakken is voorzien? Bekijk dan ons aanbod met Nissan auto’s en kies de auto die bij u past om te leasen.

Nissan Qashqai

Voordelen Nissan leasen

Als u het belangrijk vindt om een auto te rijden, maar u voelt niet de behoefte om een auto te kopen, dan kunt u denken aan het leasen van een Nissan. Het leasen van een Nissan betekent dat u een vast bedrag per maand betaalt en volledig wordt ontzorgt. U kunt bij ons zowel als particulier of voor zakelijk gebruik een Nissan leasen tegen een gunstige en scherpe prijs. Leasen brengt echter nog meer voordelen met zich mee:

  • Welke Nissan u ook kiest, deze komt altijd met een allriskverzekering;
  • U heeft keuze uit een groot aantal accessoires passend bij de Nissan die u kiest;
  • U kunt gebruik maken van onze haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief;
  • Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur nog de weg op kunt met uw Nissan.

Vind de Nissan die bij u past

Als u een auto leaset, wilt u natuurlijk wel een Nissan die volledig bij u past. Daarom is ons wagenpark voorzien van diverse Nissans. Wat dacht u van de Nissan Micra, Nissan Qashqai of de nieuwe innovatie als het gaat om elektrische auto’s de Nissan LEAF. Bij Bochane hebben we altijd representatieve auto’s in ons wagenpark, zodat u verantwoord de weg op kan. U kiest de auto die bij u past, wij zorgen ervoor dat u binnen een dag kunt gaan en staan waar u wilt.

Nissan rijden? Bekijk ons zakelijk leaseaanbod 

Wilt u graag een Nissan rijden? Bekijk dan ons zakelijke leaseaanbod. We hebben altijd de nieuwste auto’s voor u.

COVID-19 maatregelen

Uw gezondheid en die van onze medewerkers hebben onze primaire focus. Bekijk de veelgestelde vragen.