Hoe werkt leasen?

Stel, u bent op zoek naar een auto voor een bepaalde termijn, maar u wilt geen auto kopen. Dan kunt u kiezen uit meerdere opties. Denk aan het huren van een auto, shortleasen óf leasen. Bij Bochane is het mogelijk om een auto te huren voor korte termijn. Ook voor het shortleasen, vanaf één maand tot 24 maanden, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u echter langer dan 24 maanden een auto gebruiken? Dan leaset u bij Bochane heel eenvoudig en tegen een zeer scherp tarief een moderne en representatieve auto.

Het leasen van een auto betekent dat u gebruikmaakt van een auto, maar deze eigendom blijft van Bochane. Door middel van een contract met ons, kunt u tegen een vast bedrag per maand de auto rijden.

Leasevormen

Het leasen van een auto kent diverse vormen. Bij Bochane kunt u als particulier een auto private leasen en hebben we full operational lease, financial lease en shortlease. Als u private leaset dan ‘huurt’ u voor een vast bedrag per maand een auto van Bochane. U heeft dan verder geen omkijken naar de kosten voor de autoverzekering, belasting, reparaties, pechhulp of onderhoud. Operational lease is een leasevorm waarbij u een vast bedrag per maand betaalt en de leaseauto dan mag gebruiken. U bent géén eigenaar van de auto en aan het einde van de leasetermijn levert u de auto weer in. In het maandbedrag dat u betaalt zitten alle kosten, behalve brandstof, inbegrepen. Short lease is een leasevorm waarbij u een auto leaset voor de ‘kortere termijn’. Deze loopt vanaf één maand tot 24 maanden en is per maand opzegbaar. Ook bij shortleasen zitten alle kosten bij de maandprijs inbegrepen.

Maandelijks leasetarief

Bij Bochane betaalt u altijd een vast bedrag per maand voor uw leaseauto. In deze prijs zitten een aantal zaken inbegrepen zoals reparatie en onderhoud, hulpdienst en verzekering, normale slijtage van de banden, kosten van afschrijving en rente, wegenbelasting, vervangend vervoer wanneer nodig en schadereparatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Met Bochane gaat u vooruit

Voor onze dienstverlening werken wij samen met onze collega’s van onze universele autoverhuurmaatschappij  Bochane Autoverhuur. Daar vindt u alle informatie over ons leaseaanbod, de diverse auto’s die u kunt huren en daar kunt u direct een offerte aanvragen voor de wagen die bij u past. Met Bochane gaat u vooruit.

COVID-19 maatregelen

Uw gezondheid en die van onze medewerkers hebben onze primaire focus. Bekijk de veelgestelde vragen.