Full operational lease op privé gebied regelt u natuurlijk via Bochane Lease. U kiest uit een divers aanbod modellen van kwalitatief hoogstaande merken, zonder dat u economisch eigenaar van het voertuig wordt. Een van onze beschikbare modellen uittesten? Dat kan! Wij plannen graag een proefrit met u in.

Een maandelijks tarief voor full operational lease op privé gebied

Voordat u een scherp maandelijks tarief betaalt voor full operational lease op privé gebied, gaan wij graag een persoonlijk gesprek met u aan. Tijdens dit gesprek brengen wij uw mobiliteitsbehoefte in kaart. Wat is het verwachte jaarkilometrage? Wat is de optimale looptijd van de leaseovereenkomst? En naar welke auto gaat uw voorkeur uit? Dit zijn enkele vragen die wij helder voor u in kaart brengen.

Kies uit een breed assortiment

Zorgeloos rijden met heldere voorwaarden: dat is wat u van ons kunt verwachten. In ons assortiment hebben wij een diverse reeks aan gloednieuwe modellen van Nissan, Renault en Dacia opgenomen. Heeft u een sterke voorkeur voor een bepaald merk of laat u uzelf hier graag over adviseren? In beide gevallen staan we graag voor u klaar met meer informatie.

Profiteer van een scherp maandelijks tarief

Als u kiest voor full operational lease op privé gebied profiteert u maandelijks van een scherp tarief. Hierin zijn tal van zaken inbegrepen, zoals wegenbelasting, reparatie, slijtage van banden en de pechhulp. Voor meer informatie over deze leasevorm staan we u graag te woord. Plan een afspraak of stel uw vragen door te bellen naar 0850 – 48 04 03.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!