Als u kiest voor een full operational lease, kiest u de auto die u wilt leasen. Het beheer van uw bedrijfswagen wordt volledig geregeld door ons, complete ontzorging dus! Met een full operational lease blijft er geld over om investeringen te doen voor uw eigen bedrijf. Is de looptijd van het contract afgelopen voor uw bedrijfswagen? Lever het voertuig weer in bij Bochane Lease. Ook heeft u de keuze om het voertuig over te kopen of door te leasen.

Wat wordt er voor u geregeld bij een full operational lease?

Met een full operational lease voor een zakelijk doeleind wordt er maandelijks een vast bedrag betaald voor het voertuig. Dit zorgt ervoor dat u zelf geen kosten heeft op het gebied van reparatie, onderhoud of de vervanging van de banden van uw bedrijfswagen. Ook hoeft u zich niet druk te maken over afschrijving, rente, houderschapsbelasting en een verzekering. Dit regelen wij allemaal voor u!

Wat is uw mobiliteitsbehoefte?

Wilt u gebruikmaken van een zakelijk full operational lease met een auto via Bochane Lease? Dan horen wij graag uw mobiliteitsbehoefte aan. Naar welke auto gaat uw voorkeur uit? Hoeveel kilometers verwacht u te rijden met uw bedrijfswagen en wat wordt de optimale looptijd van de leaseovereenkomst? Geef deze gegevens aan ons door. Op basis daarvan bieden wij een offerte op maat aan. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Houd uw financiële middelen beschikbaar voor uw bedrijf

Bij een zakelijk full operational lease blijft de leasemaatschappij de eigenaar van de auto. Dit betekent dat de bedrijfswagen niet op uw balans zal staan en dat de financiële middelen binnen uw bedrijf volledig naar uw bedrijfsvoering gaan. De kosten voor een full operational lease zijn ook nog eens volledige fiscaal aftrekbaar.

Vraag een persoonlijk gesprek aan

Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan om uw wensen voor een full operational lease en de bedrijfswagen met ons te bespreken. Maak een afspraak met onze vestiging via het telefoonnummer 0850 – 48 04 03.


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!