Bent u geïnteresseerd in financial lease als particulier, maar wilt u wel een occasion leasen? In de outlet van Bochane Lease vindt u gegarandeerd de geschikte auto die u voor een korte of langere periode. Zeker weten dat de auto aan uw wensen en verwachtingen voldoet? Wij nodigen u van harte uit voor het maken van een proefrit.

Financial lease voor particulier gebruik: kiest u voor occasion of nieuw?

Bekijk online de beschikbare modellen, kleuren, opties en kilometerstanden en vergelijk als particulier de verschillende occasions voor financial lease. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte inclusief heldere voorwaarden en een scherp leasetarief. Zo kunt u snel en veilig de weg weer op. Wij leveren vanuit 14 vestigingen, dus ook bij u in de buurt!

Een auto voor korte periode leasen

Heeft u een nieuwe auto gekocht, maar is de oplevertijd langer dan verwacht? Dan is private short lease een optie. Hiermee kunt u zonder zorgen voor 1 tot 12 maanden in een leaseauto rijden. Het grote voordeel is dat u niet gebonden bent aan een meerjarige leaseovereenkomst. Levert u de auto binnen één maand in? Dan betaalt u geen extra kosten. Ontvangt u graag meer informatie over financial lease voor particulieren of heeft u een occasion gezien waar u een proefrit in wilt maken? Neem contact met ons op via 088 – 880 25 01.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!