Dacia leasen

Als u de weg op gaat wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u op een veilige manier van A naar B kunt reizen. Bij Dacia gaan ze daar ook voor. De auto’s van Dacia zijn daarom zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, duurzaam en uiterst eenvoudig te onderhouden. Met een Dacia verplaatst u zich altijd op een comfortabele manier. Het automerk gaat alleen voor het beste. Net zoals we dat bij Bochane ook gaan. Wij willen alleen de beste auto voor u.

Dus bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en krachtige auto die u kunt leasen? Bekijk dan ons Dacia aanbod.

Voordelen Dacia leasen

Bij Bochane garanderen wij dat u te allen tijde tegen een gunstige en scherpe prijs een Dacia kunt leasen. Of u nou zakelijk of privé een auto wilt leasen en welke reden u ook heeft om te leasen, wij zorgen ervoor dat u altijd rondrijdt in de nieuwste Dacia. Bochane geeft u die garantie. Het leasen van een auto heeft diverse voordelen:

  • Welke Dacia u ook kiest, deze komt altijd met een allriskverzekering;
  • U heeft keuze uit een groot aantal accessoires passend bij de Dacia die u kiest;
  • U kunt gebruik maken van onze haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief;
  • Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur nog de weg op kunt met uw Dacia.

Vind de Dacia die bij u past

Ons wagenpark is voorzien van een groot aantal Dacia’s en bestaat altijd uit de meest jonge, representatieve en meest moderne auto’s. Bijvoorbeeld een Dacia Logan, Dacia Sandero of Dacia Duster. Wij zorgen ervoor dat u altijd verantwoord de op weg kan.

Kies de Dacia die bij u past. Wij zorgen ervoor dat u binnen een dag kunt gaan en staan waar u wilt.

Dacia rijden? Bekijk hier onze auto´s

Wilt u graag een Dacia rijden? Bekijk dan ons zakelijke aanbod van leaseauto´s.

COVID-19 maatregelen

Uw gezondheid en die van onze medewerkers hebben onze primaire focus. Bekijk de veelgestelde vragen.