Wilt u een auto leasen voor 12 maanden voor de meest scherpe tarieven? Dit kan bij Bochane Lease! Een shortlease is ideaal voor bijvoorbeeld tijdelijke projecten, startende ondernemers of een tijdelijke baan waarbij u dagelijks met de auto moet. Profiteer vandaag nog van de flexibiliteit van een huurcontract tegen de prijs van een leasecontract.

Flexibel en verantwoord een auto leasen voor 12 maanden

U kiest ervoor om een auto te huren voor 12 maanden, maar wij bieden u ook de flexibiliteit om het contract maandelijks op te zeggen. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Heeft u de auto na een aantal maanden niet meer nodig? Dan levert u hem gewoon weer in. Wij garanderen met onze occasions dat u verantwoord en veilig de weg op kunt. Alle auto’s zijn jong en van alle gemakken voorzien.

Voor zowel particulieren als bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven hebben de mogelijkheid om een auto bij ons te leasen voor 12 maanden. Als u gebruik wilt maken van een shortlease hebben particulieren een flexibele looptijd van 1 tot 12 maanden en bedrijven 1 tot 24 maanden. Laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn voor uw leasecontract en wij helpen u graag verder.

Kies een leasevorm die bij u past

Welke leasevorm past het best bij u? Laat u adviseren als u een auto wilt leasen voor 12 maanden door een van onze specialisten. Maak een afspraak met een van onze medewerkers in de vestiging door te bellen naar 0850 – 48 04 03. Wij horen graag van u.


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bochane. De kracht van persoonlijke aandacht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op – wij staan u graag te woord!