Aanbod leaseauto’s

Stel, u bent op zoek naar een auto voor een bepaalde termijn, maar u wilt geen auto kopen. Dan kunt u kiezen uit meerdere opties. Denk aan het huren van een auto, shortleasen óf leasen. Bij Bochane is het mogelijk om een auto te huren voor korte termijn. Ook voor shortlease, vanaf één maand tot 24 maanden, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u echter langer dan 24 maanden een auto gebruiken? Dan leaset u bij Bochane heel eenvoudig en tegen een zeer scherp tarief een moderne en representatieve auto. 

Het leasen van een auto betekent dat u gebruik maakt van een auto, maar deze eigendom blijft van Bochane. Door middel van een contract met ons, kunt u tegen een vast bedrag per maand de auto rijden. U huurt bij ons niet alleen voor de periode die u wilt, maar u huurt ook precies de auto die u wilt. Dankzij onze flexibiliteit kunt u uw gewenste auto vaak dezelfde dag nog ophalen.

Vanaf prijzen exclusief btw (business lease) en inclusief btw (private lease) op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Filters

Type
Merken
Brandstof
Bijtelling
Een moment geduld, we halen de nieuwe informatie op.

Liever een voordelig shortlease contract?

COVID-19 maatregelen

Uw gezondheid en die van onze medewerkers hebben onze primaire focus. Bekijk de veelgestelde vragen.